perjantai 22. kesäkuuta 2012

Chicken paillard tomaatti-basilikasalaatilla

Ystäväni kehui, että tässä on helppo ja hyvä kesäruoka. Oikeassa oli. Alkuperäinen amerikkalainen klassikkoresepti oli Glorian ruoka ja viini -lehdestä, mutta muokkasin ohjetta oman maun mukaan. 


Kevyenä pääruokana neljälle


Valmista ensin tomaattisalaatti: kuutioi tomaatit pieniksi, silppua basilika ja yhdistä aineet ja anna maustua fileiden valmistuksen ajan. Nuiji fileet mahdollisimman ohuiksi, isoiksi "lehtipihveiksi". Paista pannulla öljyssä kypsiksi pari minuuttia / puoli. Suolaa ja pippuroi kevyesti. Tarjoile salaatin ja tomaattiseoksen kera, koristele parmesan-lastuilla.


Broilerin fileet
4 broilerin rintafileetä
oliiviöljyä paistamiseen
sormisuolaa ja mustapippuria

Tomaattisalaatti
4-5 tomaattia
kourallinen basilikan lehtiä 
1 valkosipulin kynsi murskattuna
1 rkl valkoviinietikkaa / vaalea balsamicoa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria

Lisäksi salaattia / rucolaa ja parmesania

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti