Ystäväni kehui, että tässä on helppo ja hyvä kesäruoka. Oikeassa oli. Alkuperäinen amerikkalainen klassikkoresepti oli Glorian ruoka ja viini -lehdestä, mutta muokkasin ohjetta oman maun mukaan.
Kevyenä pääruokana neljälle
Valmista ensin tomaattisalaatti: kuutioi tomaatit pieniksi, silppua basilika ja yhdistä aineet ja anna maustua fileiden valmistuksen ajan. Nuiji fileet mahdollisimman ohuiksi, isoiksi "lehtipihveiksi". Paista pannulla öljyssä kypsiksi pari minuuttia / puoli. Suolaa ja pippuroi kevyesti. Tarjoile salaatin ja tomaattiseoksen kera, koristele parmesan-lastuilla.
Broilerin fileet
4 broilerin rintafileetäValmista ensin tomaattisalaatti: kuutioi tomaatit pieniksi, silppua basilika ja yhdistä aineet ja anna maustua fileiden valmistuksen ajan. Nuiji fileet mahdollisimman ohuiksi, isoiksi "lehtipihveiksi". Paista pannulla öljyssä kypsiksi pari minuuttia / puoli. Suolaa ja pippuroi kevyesti. Tarjoile salaatin ja tomaattiseoksen kera, koristele parmesan-lastuilla.
Broilerin fileet
oliiviöljyä paistamiseen
sormisuolaa ja mustapippuria
Tomaattisalaatti
4-5 tomaattia
kourallinen basilikan lehtiä
1 valkosipulin kynsi murskattuna
1 rkl valkoviinietikkaa / vaalea balsamicoa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
Lisäksi salaattia / rucolaa ja parmesania
Kommentit
Lähetä kommentti