lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kinuski-puolukka-juustokakku

Kerta se on ensimmäinenkin, liivatteen käytössäkin. Minulla on ollut aika ylitsepääsemättömiä epäluuloja liivatteen käyttöä kohtaan omassa keittiössäni, mutta nyt päätin rohkaista mieleni, kun iski vastustamaton himo tehdä juuri näitä makuja viikonlopun kahvivieraille. Kannatti - kinuski ja puolukka on täydellinen pari!


Kakun ohje on hyvin pitkälti peräisin täältä. Ostin liivatelehtien sijaan liivatejauhetta, joka oli todella helppokäyttöistä. Ehkä ensi kerralla kokeilen kuitenkin uutta Vege-geliä. Liivatejauhe ei taida toimia ihan yhtä tehokkaasti kuin liivatelehdet, mutta kakku hyytyi kohtuullisen hyvin jauheellakin ilman liotusta. Suosittelut!

1 kommentti:

  1. Näyttää tosi herkulliselta! Liivatejauhe ja lehdet periaatteessa toimii ja hyydyttää yhtä hyvin... mutta siinä kumpia käyttää on selkeästi parikin koulukuntaa. Itse olen vähitellen siirtynyt jauheesta lehtiin. Jotenkin tuntuvat varmemmin sulavan ja toimivan taisaisesti, mutta epäonnistumisia on kyllä tullut molemmilla. Lienee vähän sellaista arpapeliä :) Vegegeliä on kaapissa paketti odottamassa kokeilua. Kuulemma ei hyydytä ihan niin hyvin kuin liivate, mutta toimii kuitenkin. Jos kokeilet, niin kerrohan miten mielestäsi toimi.

    VastaaPoista