Jopas on vierähtänyt aikaa edellisestä blogikirjoituksesta. Syksy varmaan tuuperrutti tai jotain, kun olen keskittynyt enemmän herkutteluun kuin blogaamiseen... Näitä muffinsseja mussuttamalla voi karkottaa syksyistä alakuloa ja muistella kesää pakastimen kätköjä hyödyntäen. Tästä tuli 15 isohkoa muffinia.
Vaaleiden muffinien perustaikinaa
150 g valkosuklaata karkeina paloina
Puolisen litraa raparpereja viipaleina
Puolisen litraa pakastemansikoita
Tee muffinien perustaikina, mutta vähennä maidon määrää noin ruokalusikalliseen, koska pakastemansikoista irtoaa nestettä. Sekoita taikinan joukkoon valkosuklaarouhe ja sulatetut raparperinpalat. Viipaloi kohmeiset pakastemansikat viimeiseksi mukaan ja sekoita varovasti. Jaa amerikanmuffinssivuokiin ja paista 200 C noin 12-15 minuuttia.
Vaaleiden muffinien perustaikinaa
150 g valkosuklaata karkeina paloina
Puolisen litraa raparpereja viipaleina
Puolisen litraa pakastemansikoita
Tee muffinien perustaikina, mutta vähennä maidon määrää noin ruokalusikalliseen, koska pakastemansikoista irtoaa nestettä. Sekoita taikinan joukkoon valkosuklaarouhe ja sulatetut raparperinpalat. Viipaloi kohmeiset pakastemansikat viimeiseksi mukaan ja sekoita varovasti. Jaa amerikanmuffinssivuokiin ja paista 200 C noin 12-15 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti